Verhuizing naar nieuw kantoorpand

Per 1 juli jl. is VictimFirst Advocaten verhuisd. Met de komst van Marco Zwagerman en de verdere groeiambities was het noodzakelijk om een nieuw kantoorpand te betrekken. In de voormalige bibliotheek van Hoofddorp, ‘Probiblio’ heeft VictimFirst Advocaten haar nieuwe onderkomen gevonden.

Ons nieuwe adres is:
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp
Tel: 088 – 055 0770
E-mail: Info@victimfirstadvocaten.nl

Het nieuwe pand past perfect bij VictimFirst. Het is een karakteristiek, licht en transparant gebouw centraal gesitueerd in Hoofddorp. Het pand is ontworpen door Studio Leon Thier Architecten.

Na het vertrek van de bibliotheek is het pand getransformeerd tot een state of the art kantoorgebouw, met vele kantoorunits en in het hart een atrium met kantine en vergaderkamers. Er is veel ruimte gecreëerd voor kruisbestuivingen tussen de mede huurders, die voor het leeuwendeel bestaat uit jonge ondernemers.

In het voormalige boekenmagazijn is nu de interne sportschool voor de huurders van het pand.

Ook bij ons nieuwe kantoor is zeer ruime, gratis parkeergelegenheid met invalide parkeerplaatsen voor onze bezoekers. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar. Hiermee probeert VictimFirst Advocaten te voldoen aan de wensen van haar cliënten.

Deel dit artikel:

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Ervaringen van cliënten