VictimFirst Advocaten verwelkomt twee nieuwe partners

Vanaf 1 mei wordt VictimFirst Advocaten versterkt met twee ervaren letstelschade advocaten: Lucas Hogeling en Eline Spijker

Lucas en Eline zijn slachtofferadvocaten in hart en nieren. Lucas heeft een bijzondere focus op sportletsel. Hij heeft de afgelopen jaren toonaangevende zaken behandeld voor (top)sporters met letsel. Met de komst van Lucas breiden wij onze dienstverlening verder uit naar sportgerelateerde letselschadezaken.

Eline zal ons versterken met expertise op het gebied van complexe letselschadezaken. Naast haar werk als advocaat, doceert Eline op het gebied van het letselschade- en verzekeringsrecht. Met haar brede kennis, ervaring en daadkrachtige aanpak, is Eline een waardevolle aanvulling voor VictimFirst Advocaten.

Met de komst van Lucas en Eline versterken wij onze positie in de letselschadebranche en vergroten wij onze slagkracht. Samen met hen zullen we verdere invulling geven aan onze missie om slachtoffers weer perspectief te bieden.

VictimFirst Advocaten: recht op een toekomst.

Deel dit artikel:

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Ervaringen van cliënten