VictimFirst Advocaten vierde haar 2-jarig bestaan

Woensdag 2 november 2022 vierde VictimFirst Advocaten haar 2-jarig bestaan. We werden verrast door een grote opkomst. Een bont gezelschap van mensen met wie we hebben samengewerkt, samenwerken, of willen samenwerken. Maar ook mensen die we vaak tegenover ons zien. In dossiers of in de rechtszaal. En natuurlijk wat familie en vrienden.

Marco Zwagerman heeft tijdens het welkomstwoord onze nieuwe huisstijl laten zien. Met de paarse VictimFirst envelop als middelpunt. Wie weet wordt dat net zo’n begrip als de blauwe envelop van de Belastingdienst. Maar dan met goed nieuws voor onze cliënten. Een mooie schadevergoeding bijvoorbeeld. Of erkenning van aansprakelijkheid. Voor anderen kan de envelop minder goed nieuws brengen: een aansprakelijkstelling of een dagvaarding.

De paarse VF-envelop met nieuw logo

Ook het nieuwe logo van VictimFirst Advocaten is gepresenteerd. Als je dat goed bekijkt dan zie je dat het woord Victim hoger ligt. Dat is natuurlijk niet toevallig. Het slachtoffer staat bij VictimFirst advocaten voorop en centraal. Veeru Mewa, Joran Wildeboer en Marco Zwagerman hebben elkaar daarin gevonden. Zij willen het voor het letselschadeslachtoffer zo goed mogelijk doen. Met als leidraad: wat wil het slachtoffer? Dat is vaak niet alleen schadevergoeding. Het is ook erkenning en begeleiding bij de stortvloed aan gevolgen van het letsel. In werk, thuis, in relaties etc. VictimFirst gelooft in een benadering waarbij er voor de andere gevolgen van letsel, net zo zoveel aandacht is als voor de juridische. Daarvoor hebben we een netwerk van professionals die samen met ons het slachtoffer verder helpen. Vandaar onze nieuwe slogan:

VictimFirst Advocaten: Recht op een toekomst.

We beseffen dat we de andere kant nodig hebben om iets te bereiken. Dus zoekt VictimFirst de samenwerking als dat het letselschadeslachtoffer verder helpt. Maar de advocaten van VictimFirst zijn ook ongeduldige en eigenzinnige mannetjes. Dus die zullen snel doorpakken als samenwerken geen optie meer is.

VictimFirst heeft tijdens de drukbezochte openingsborrel een duidelijk herkenbaar gezicht gekregen. Zichtbaarheid is een belangrijk thema in letselschadezaken. Zicht op de schade kan niet zonder zicht op het slachtoffer. Het slachtoffer centraal stellen betekent ook dat het wordt gezien. Daarover heeft prof. Albert Verheij, hoogleraar privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen tijdens de borrel een boeiend verhaal gehouden. Na prof. Verheij kreeg Anne, een cliënte van VictimFirst, de zaal muisstil met haar indrukwekkende persoonlijke verhaal over haar letselschadezaak. Zij raakte de kern waar VictimFirst Advocaten voor staat: optimale en onvoorwaardelijke juridische hulp, zonder de mens achter het letselschadeslachtoffer uit het oog te verliezen.

Hieronder enkele sfeerimpressies:

Deel dit artikel:

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Ervaringen van cliënten