Publicatie

Filmrecensie: Anatomy of a Fall

Voor het blad Afwikkeling Personenschade recenseert Marco Zwagerman films die een raakvlak hebben met letselschade. Dit keer is de film Anatomy of a Fall (2023) aan de beurt.

Lees de blog
In de media

Business Insider: Golfclub in hoger beroep wel aansprakelijk

VF-advocaat Joran Wildeboer stond het slachtoffer in deze zaak bij in hoger beroep. Nadat het slachtoffer bij de rechtbank nul op rekest had gekregen, oordeelt het Hof dat de Golfclub aansprakelijk is voor het letsel. Business Insider schreef een artikel hierover. Dat artikel is hier te raadplegen.

Lees de blog
Publicatie

“Worth” Filmrecensie – Marco Zwagerman

Wat is een leven waard? Dat is een vraag die in afgeleide vorm regelmatig in discussies over smartengeld wordt gesteld. Want wat is het leven waard, zonder onderbeen? Of volledig blind? Met een hoge dwarslaesie? Of met PTSS? Iedere belangenbehartiger schudt zo het een na het andere schrijnende voorbeeld uit de mouw. Het is tegelijk ook een van de meest moeilijk te beantwoorden vragen in het personenschaderecht.

Lees de blog
In de media

Protocol.com: interview Joran Wildeboer over zaak tegen Uber

VF-advocaat Joran Wildeboer staat een cliënt bij die tijdens een rit met taxidienst Uber in Nigeria betrokken raakte bij een verkeersongeval. Er bleek nauwelijks verzekeringsdekking te zijn. Er volgde een claim tegen Uber. Het Amerikaanse nieuwsplatform Protocol.com interviewde Joran Wildeboer en zijn cliënt over de zaak.

Lees de blog
Algemeen

Verhuizing naar nieuw kantoorpand

Per 1 juli jl. is VictimFirst Advocaten verhuisd. Het nieuwe pand past perfect bij VictimFirst. Het is een karakteristiek, licht en transparant gebouw centraal gesitueerd in Hoofddorp. Er is zeer ruime, gratis parkeergelegenheid met invalide parkeerplaatsen voor onze bezoekers.

Lees de blog
Marco Zwagerman | LSA advocaat
Algemeen

VictimFirst Advocaten vergroot slagkracht

Vanaf 1 mei heeft Marco Zwagerman zich als partner bij VictimFirst Advocaten gevoegd. Hij was 23 jaar lang verbonden aan Beer advocaten. Vanaf 2000 als partner. Marco brengt een schat aan bestuurlijke en juridische ervaring naar VictimFirst.

Lees de blog