In het AD: nog steeds onzekerheid na uitspraak van rechter over Faro ramp

Vandaag verscheen in het AD een artikel over Iem en Corrie Vroombout uit Maassluis. Zij worden bijgestaan door VictimFirst-advocaat Veeru Mewa en wonnen eerder dit jaar de rechtszaak tegen de staat. Het echtpaar overleefde de Faro-ramp op 21 december 1992, hun 14-jarige dochter Brenda niet. Toch moet het verwerkingsproces wachten, omdat er nog onduidelijkheid bestaat over de betaling van de kosten van deskundigen. “Daar kun je toch met je verstand niet bij?”

Veeru Mewa licht toe dat het erop lijkt dat de zaak een positieve wending krijgt. “Ik heb de afgelopen periode vruchtbare gesprekken gevoerd met de landsadvocaat en ga er daarom van uit we er met de staat uit kunnen komen en de deskundigen een redelijke beloning krijgen voor het werk dat zij verricht hebben”, vertelt hij. “Als dat daadwerkelijk gebeurt, zouden alle nabestaanden na 28 jaar strijd eindelijk dit dossier kunnen afsluiten.”

Het volledige artikel is hier te raadplegen.

Deel dit artikel:

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Ervaringen van cliënten