Medisch

Letsel na medische behandeling

Er zijn in Nederland maar weinig advocaten en juristen die zich bezig houden met medische aansprakelijkheidszaken. De reden daarvan is dat deze zaken vaak complex en langdurig zijn. De advocaat moet bekend zijn met het medisch jargon en beschikken over een netwerk van medisch adviseurs. 

De advocaten van VictimFirst Advocaten hebben ruime ervaring opgebouwd met medische aansprakelijkheidskwesties en beschikken over een breed netwerk van medisch adviseurs. Wij behandelen onder meer de volgende categorieën van zaken: 

Neem vrijblijvend contact op

 Voelt u zich vooral vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Onze filosofie

Wij vinden dat ieder slachtoffer een ervaren letselschade advocaat verdient. Helaas komen slachtoffers in de praktijk vaak terecht bij bureautjes die slim via Google adverteren. Veel beloftes, weinig daden. De bureautjes stellen betaling van hun nota’s voorop, ten koste van het belang van het slachtoffer. Wij vinden dat dat anders kan en moet. Het slachtoffer moet centraal staan en op de eerste plaats komen. Vandaar ook onze naam: VictimFirst.