Soorten letsel

Verschillende soorten letsel

Door een ongeval of medische fout kunnen allerlei verschillende soorten letsel ontstaan. Van relatief onschuldig tot zeer ernstig. Bij licht letsel (denk aan kneuzingen) is het vaak niet nodig om een letselschade advocaat in te schakelen. Dat is met een kanon op een mug schieten. 

Bij ernstig(er) letsel is het echter wel verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Denk daarbij aan de volgende letsels: 

Een letselschade advocaat kan voor u onderzoeken of u uw schade mogelijk kunt verhalen op een aansprakelijke partij. Als aansprakelijkheid is erkend voor een ongeval of medische fout is dat voor het slachtoffer in de praktijk vaak kosteloos.

Pas op voor letselschade juristen en kies voor een letselschade advocaat

Er zijn veel partijen die op Google adverteren. Veel van die partijen zijn geen letselschade advocaat, maar letselschade jurist. Daar bestaan grote verschillen tussen.

Bij ernstig letsel doet u er altijd goed aan om te kiezen voor een letselschade advocaat. En dan het liefst een ervaren letselschade advocaat met het LSA keurmerk. In de praktijk komt het namelijk vaak voor dat juristen (niet-advocaten) u adviseren de zaak voor een heel laag bedrag te regelen. Daardoor bestaat het risico dat u tekort wordt gedaan. Pas daar dus mee op.

U kunt een letselschade advocaat in uw regio hier vinden. 

Schakel bij een bedrijfsongeval een letselschade advocaat van VictimFirst Advocaten in

De ervaren letselschade advocaten van VictimFirst Advocaten hebben ruime ervaring met letselschade door arbeidsongevallen. Alle advocaten van VictimFirst beschikken over het LSA keurmerk. Wij zijn landelijk actief. Voelt u zich vooral vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschiklen over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Onze filosofie

Wij vinden dat ieder slachtoffer een ervaren letselschade advocaat verdient. Helaas komen slachtoffers in de praktijk vaak terecht bij bureautjes die slim via Google adverteren. Veel beloftes, weinig daden. De bureautjes stellen betaling van hun nota’s voorop, ten koste van het belang van het slachtoffer. Wij vinden dat dat anders kan en moet. Het slachtoffer moet centraal staan en op de eerste plaats komen. Vandaar ook onze naam: VictimFirst.