Informatieavond voor slachtoffers Aerotoxic Syndrome

Sinds enige tijd wordt VictimFirst Advocaten benaderd inzake het Aerotoxic Syndrome, een aandoening die in verband wordt gebracht met de blootstelling aan giftige stoffen aan boord van vliegtuigen.

Verschillende bemanningsleden, die geconfronteerd worden met symptomen zoals hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid als gevolg van Aerotoxic Syndrome, hebben zich tot ons kantoor gewend voor juridisch advies. Vanwege de vele vragen heeft VictimFirst Advocaten besloten een (kosteloze) informatieavond te organiseren over het Aerotoxic Syndrome en de rechten van slachtoffers. Deze avond zal gericht zijn op het delen van kennis over het onderwerp, juridische ontwikkelingen op dat terrein en het verstrekken van informatie die kan helpen bij het begrijpen van de rechten van slachtoffers van Aerotoxic Syndrome.

Details over de exacte datum, locatie en registratieprocedure voor deze informatieve avond worden verstrekt na aanmelding. Geïnteresseerden hiervoor kunnen zich aanmelden via info@victimfirstadvocaten.nl. In de onderwerpregel dient u ‘ATS’ te vermelden, vervolgens verzoeken wij u uw naam, contactgegevens en uw beroep op te geven. U zult dan worden uitgenodigd voor de bijeenkomst. De bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor slachtoffers en zal besloten zijn.

Deel dit artikel:

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Ervaringen van cliënten