Veeru Mewa ‘Global Leader’ binnen internationale luchtvaart -en transportadvocatuur

Veeru Mewa van VictimFirst Advocaten als ‘Global Leader’ opgenomen op prestigieuze lijst van internationale luchtvaart -en transportadvocaten op prestigieuze lijst van internationale luchtvaart -en transportadvocaten.

Recent maakte Who’s Who Legal (https://whoswholegal.com/) bekend dat Veeru Mewa ook voor het jaar 2022 is opgenomen als vooraanstaand internationaal luchtvaart advocaat. 

Dit jaar kreeg Veeru Mewa de eervolle vermelding binnen de categorie ‘Global Leader, Transport – Aviation Contentious 2022’.

Who’s Who Legal is een onafhankelijke Engelse organisatie die onderzoek doet naar en analyse en rapporten levert over de internationale markt voor juridische diensten. Over de vermelding schrijft Who’s Who Legal:  

The standard required for inclusion in WWL’s guides is high. Typically fewer than half of those put forward for inclusion are selected in the final list, sometimes this proportion is considerably lower. (…) We pride ourselves on our rigorous and independent research process; only those receiving the highest number of recommendations from peers and clients are listed in our publications.”

Veeru Mewa is sinds 2014 de enige Nederlandse slachtofferadvocaat op deze lijst.

Hij heeft deze eervolle vermelding onder andere te danken aan het feit dat hij slachtoffers en nabestaanden heeft bijgestaan van verschillende vliegrampen (onder andere de Faro vliegramp in 1992, de crash met Turkish Airlines op Schiphol in 2009, Afriqiyah Airways ramp in Tripoli in 2010 en de vliegramp met Malaysia Airlines vlucht MH17 in 2014).

Afgelopen jaren stond hij verschillende slachtoffers bij die letsel opliepen aan boord van vliegtuigen en helikopters en nabestaanden van kleinere luchtvaartuigen die verongelukten. 

Voor meer informatie met betrekking tot dit bericht kunt u contact opnemen via info@victimfirstadvocaten.nl 

Deel dit artikel:

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Ervaringen van cliënten