Na mijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in 1991 advocaat geworden. Ik heb 30 jaar ervaring.
Vanaf 1995 heb ik mij toegelegd op letselschadezaken. Kort daarna heb ik de Grotius specialisatieopleiding voor letselschadeadvocaten afgerond. 1998 ben ik overgestapt naar Beer advocaten, een kantoor dat uitsluitend letselschadezaken voor slachtoffers behandelt. In 2000 ben ik mede-eigenaar van Beer advocaten geworden. Van 2017 tot 2019 was ik samen met Veeru Mewa, managing partner van Beer advocaten.
Ik heb breed scala aan letselschadezaken behandeld, met een focus op arbeidsongevallen en beroepsziekten, medische fouten en overlijdensschade. Ook heb ik meegewerkt aan grote projecten als de Nieuwjaarsbrand in Volendam en MH17.
In mijn carrière ben ik steeds op zoek naar mogelijkheden om de positie van letselschadeslachtoffers te verbeteren. In procedures en daarbuiten. Ik ben 6 jaar voorzitter geweest van ASP, de specialistenvereniging van letselschadeadvocaten die alleen voor slachtoffers optreden. Als speerpunt van mijn voorzitterschap heb ik smartengeld gekozen. Vooral omdat de smartengeldbedragen in Nederland ver achterbleven bij de ons omringende landen. Terwijl smartengeld voor letselschadeslachtoffer van grote waarde is als erkenning van hun leed.
Ik heb jonge advocaten bij Beer advocaten opgeleid en anderen als docent wegwijs gemaakt in letselschadezaken.
Letselschade heeft een enorme impact: gezondheid, werk, relaties, in vrijwel alle aspecten van het leven werkt letselschade door. Mijn grootste drijfveer is het weer op de rails zetten van het leven van het letselschadeslachtoffer. Natuurlijk is mijn gereedschapskist gevuld met juridische middelen. Maar ook met vele samenwerkingsverbanden met deskundigen uit andere disciplines, zoals medici, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches, rekenkundigen en schade-experts. Zij zijn minstens zo belangrijk om het letselschadeslachtoffers weer zo goed mogelijk te laten functioneren.
Mijn aanpak kenmerkt zich door intensieve samenwerking met andere disciplines waarin het letselschadeslachtoffer als mens centraal staat. Mijn grootste uitdaging is om het beste resultaat voor het letselschadeslachtoffer te bereiken. Ook als daarvoor van de gebruikelijke weg moet worden afgeweken. Er is niets mooier dan een oplossing te vinden, waar anderen dat voor onmogelijk hielden