Over ons

VictimFirst Advocaten

Een jong kantoor met veel ervaring. Opgericht door Veeru Mewa (21 jaar advocaat, bekend van: vliegramp MH17, Turkish Airlines en schietincident Alphen aan den Rijn) en Joran Wildeboer (11 jaar advocaat, ruime ervaring met complexe zaken en procedures). Zij vinden dat het anders moet in de letselschadebranche:

Vaak worden slachtoffers bijgestaan door letselschade juristen (dus: niet advocaten) die niet mogen, en dus niet kunnen procederen. Of advocaten die niet durven te procederen of dat verleerd zijn doordat zaken meestal in onderling overleg met de verzekeraar geschikt worden. Dat leidt er in de praktijk toe dat koste wat het kost een pragmatische regeling (schikking) met de verzekeraar getroffen wordt. Hierdoor worden slachtoffers door de verzekeraar niet serieus genomen en komen hun belangen in het gedrang.

Wij kiezen daarom een andere koers. Altijd een ervaren letselschade advocaat met ruime, aantoonbare ervaring met procederen op uw zaak. Hierdoor zetten wij het het slachtoffer echt op de eerste plaats. Vandaar ook onze naam: VictimFirst Advocaten. 

Onze toezeggingen:

Advocaten met LSA-keurmerk

LSA logo

Vier van de vijf advocaten van VictimFirst Advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging Letselschade Advocaten. Het ‘LSA-keurmerk’ is het hoogst haalbare keurmerk in de letselschadebranche. Zo weet u dus zeker dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een in letselschade gespecialiseerde advocaat.

Wat is er gebeurd?

Onze filosofie

Wij vinden dat ieder slachtoffer een ervaren letselschade advocaat verdient. Helaas komen slachtoffers in de praktijk vaak terecht bij bureautjes die slim via Google adverteren. Veel beloftes, weinig daden. De bureautjes stellen betaling van hun nota’s voorop, ten koste van het belang van het slachtoffer. Wij vinden dat dat anders kan en moet. Het slachtoffer moet centraal staan en op de eerste plaats komen. Vandaar ook onze naam: VictimFirst.