Eline Spijker advocaat

In 2011 werkte ik naast mijn studie bij een letselschadekantoor. Vanuit een ondersteunende rol leerde ik het vakgebied kennen en wist ik: ik laat dit niet meer los.

Vanaf dat moment heb ik mijn studie in de richting van het aansprakelijkheidsrecht gebracht. Na mijn afstuderen startte ik direct als jurist in de letselschade en groeide ik snel door tot gespecialiseerd advocaat. Letselschadezaken houden mij bezig als jurist en als persoon. Slachtoffers kunnen bijstaan in deze moeilijke tijd van hun leven, geeft mij veel voldoening. Ik zie er uitdaging in om het persoonlijke verhaal van het slachtoffer een juridische vertaalslag te geven. Zo kom ik tot creatieve oplossingen die zo goed mogelijk aansluiten bij de wens van het slachtoffer. Ik stop niet voordat ik voor het slachtoffer de meest optimale oplossing heb bereikt.

Naast mijn werk als advocaat ben ik docent en opleidingsontwikkelaar bij diverse juridische instituten. Hier deel ik mijn kennis en expertise met een nieuwe generatie juristen en advocaten. Als docent stimuleer ik een rechtvaardige en voortvarende behandeling van letselschadezaken, waar uiteindelijk iedereen in dit vakgebied, maar vooral natuurlijk het slachtoffer, belang bij heeft. Daarnaast blijf ik als docent voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en kan ik mijn eigen kennis en expertise steeds blijven uitdiepen en verbreden.