Joran Wildeboer LSA / ASP advocaat
LSA logo

Ik begon mijn carrière als advocaat in 2011 bij NautaDutilh. Ik trad daar op voor verzekeraars. Ik deed toentertijd niet alleen letselschadezaken, maar ook technische, bouwgerelateerde schades. Ik ken de “andere kant” daardoor goed en heb in deze periode veel proceservaring opgedaan.

In 2015 koos ik ervoor om mij voor 100% toe te leggen op letselschadezaken. En dan niet meer voor verzekeraars, maar uitsluitend voor slachtoffers. Ik had het idee dat slachtoffers mij meer nodig hadden dan de verzekeraars.

Ik heb vervolgens twee jaar bij Beer advocaten in Amsterdam gewerkt en daarna drie jaar bij SAP Letselschade Advocaten in Amersfoort. Ik hield mij hier voornamelijk bezig met complexe letselschadezaken, whiplash, medische aansprakelijkheid, schades van ondernemers en het voeren van juridische procedures.

In 2018/2019 heb ik de postacademische specialisatie-opleiding Personenschade aan de Grotius Academie gevolgd en cum laude afgerond.

Per oktober 2020 heb ik VictimFirst Advocaten opgericht, samen met Veeru Mewa. Onze missie is – de naam zegt het al – om het slachtoffer echt voorop te stellen.